O nama

Redaktura je obrt specijaliziran za multimedijsko pružanje informacijskih i komunikacijskih usluga sportskim klubovima, savezima i ostalim udrugama te organizatorima sportskih priredbi, ali i svima ostalima zainteresiranima za atraktivno i efikasno komuniciranje s javnošću i medijima, kao i za ostale usluge koje nudimo.

Vlasnik Redakture je Marin Šarec, novinar s više od 30 godina autorskog i uredničkog iskustva u medijima – na Radiju 101 i HTV-u, u Jutarnjem listu, Vjesniku, Novom listu, na Sportskoj televiziji i portalu Net.hr. Izvještavao je s Olimpijskih igara u Sydneyju, Ateni, Pekingu i Londonu te s više od 50 svjetskih i europskih prvenstava u raznim sportovima.

Vodio je press službe Dubrovačkih ljetnih igara, Hanžekovićevog memorijala, svjetskih i europskih prvenstava u stolnom tenisu i umjetničkom klizanju, Hrvatske kuće HOO-a u Pekingu i Londonu i atletskog Kupa kontinenata u Splitu te poslove odnosa s javnošću i medijima za Zagrebačku županiju, Erste Plavu ligu, Blanku Vlašić, Hrvatski klub olimpijaca, RK Lokomotiva Zagreb, Društvo sportaša veterana i rekreativaca…

Autor je ili urednik osam tiskanih edicija, među kojima se izdvajaju Razotkrivanje – autobiografija Andrea Agassija na hrvatskom jeziku, knjiga Sjećanje na novinarstvo, monografija 70 godina Hanžekovićevog memorijala i Preporuke za bolje praćenje ženskog sporta u elektroničkim medijima.

Marin Šarec autor je i brojnih reklamnih kampanji, audio i video spotova te scenarist dokumentarnog filma Hanžekovićev memorijal.

Kada je pitanje “kako?”, odgovor je uvijek – Redaktura!